Espai expositor

La Biennal ceràmica tindrà un espai expositor ubicat als exteriors del museu, destinat als professionals del sector de la ceràmica, galeries, revistes especialitzades, editorials i institucions vinculades a la ceràmica. 

Amb més de 35 expositors que mostraran peces de producció pròpia, remarcant la qualitat i l'ànima exclusiva de cada productor, un espai expositor per mostrar l'art ceràmic de zona, d’altres parts de Catalunya i sud de França.

Amb la intenció de fomentar la connexió amb altres sectors com l'interiorisme, l'arquitectura, el disseny l’hosteleria i la jardineria. Un espai de venta per crear sinergies i fer nous contactes.

Amb l'acolliment del Terracotta Museu gaudirem d’exposicions, trobades professionals, performances, activitats lúdiques, visites guiades ...

 

bienal_festival_ceramica_bisbal_-terracotta.

Autor Fotografia: Toni Bofill Miquel.

 

 

*Convocatòria Tancada  el 15/06/20 per participar a l'espai expositor de la Terracotta Biennal a la Bisbal d'Empordà els dies 16, 17 i 18 d'Octubre de 2020

La participació en aquest procés de selecció comporta l'acceptació de les seves bases i de la decisió del comissariat de la Terracotta Biennal el mes de Juliol.

bases:https://terracottabiennal.cat/ca/bases-per-participar.html

Permés informació us podeu adreçar a: info@terracottabiennal.cat