Convocatòria Espai Expositor

Convocatòria oberta fins al 15 de juny de 2020

La Bisbal d’Empordà (Catalunya), 16, 17 i 18 d’octubre 2020

¡Oberta la convocatòria per participar com a expositors a la Terracotta Biennal!


Terracotta Biennal, un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. La Bisbal d'Empordà, capital de la ceràmica, organitza aquest nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de mostrar l'art de la ceràmica entre la societat, i apropar, més i millor, la ceràmica a sectors de mercat amb interès potencial: disseny, interiorisme, jardineria, arquitectura i gastronomia.

La Biennal tindrà una espai expositor ubicat als exteriors del museu, destinat als professionals del sector de la ceràmica, galeries, revistes especialitzades, editorials i institucions vinculades a la ceràmica.

Per a més informació poden dirigir-se a: info@terracottabiennal.cat Terracotta Biennal està organitzada per l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, el Terracotta Museu i l'Associació Ceramistes la Bisbal.

Es podran presentar sol·licituds fins al 15 de maig de 2022. La participació en aquest procés de selecció comporta l'acceptació de les seves bases i de la decisió del comissariat de la Terracotta Biennal. Així doncs, tots aquells que vulguin presentar les seves sol·licituds de participació a la Terracotta Biennal poden emplenar el formulari i consultar les bases: https://terracottabiennal.cat/ca/bases-per-participar.html

Formulari d'inscripció:

SELECCIONA UN SECTOR*

DADES DEL PARTICIPANT

NOMÉS PER GALERIA - REVISTES - PREMSA - INSTITUCIONS

NOMÉS PER CERAMISTA - TERRISSAIRE - ARTISTA

ESPAI D'EXPOSITORS (Selecciona una de les dues opcions)

DECLARACIÓ RESPONSABLE


Per formalitzar la inscripció a la fira cal esperar l'acceptació per part de l'organització i realitzar l'ingrés de la taxa d'ocupació. L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà es reserva el dret d'admetre o denegar el permís de poder participar a la BIENNAL TERRACOTTA, d'acord amb els criteris establerts pel Comitè Seleccionador. L'organització té la potestat de destribuir els expositors de la forma que sigui més convenient per motius d'organització i qualitat.